TRENDKÖVETŐ LIVE KURZUSOK

HalloBoomer

Baby Boomer technika, kis halloween-i varázslattal

2021. október 16. (szombat) 10:00

Díjmentes, élő, interaktív előadás

Októberben tovább folytatjuk a Trendkövető Live sorozatot!

Ezúttal a rendkívül népszerű Baby Boomer technikát nézzük meg alaposan, lépésről-lépésre. Ráadásként pedig megfűszerezzük az őszies árnyalatokhoz passzoló, érdekes díszítési megoldással. Forduljunk rá együtt az esősebb napokra és a Halloween mágikus hangulatára – készítsük el a vendégeknek a tökéletes Baby Boomert, egy nem mindennapi zselés festéssel!

A kb. 120 perces kurzus ismét interaktív lesz, Youtube csatornánom keresztül, a live chat-en keresztül feltett kérdésekre pedig igyekszem gyorsan válaszolni. Regisztrálj most, és nemcsak az online képzésen vehetsz részt ingyenesen, de egyúttal megleplek egy vadonatúj ajándékvideóval is.

AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉS KEZDETE:
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Add to My Calendar 2021-10-16 10:00:00 2021-10-16 12:30:00 Europe/Budapest HalloBoomer Baby Boomer technika, kis halloween-i varázslattal Élő online közvetítés Sikari Edina info@mprx.com

RÓLAM

Sikari Edina

műkörömépítő szakoktató, többszörös nemzetközi aranyérmes bajnok

 

Bemutatkozom

HalloBoomer

A HalloBoomer képzés programja:

Tökéletes körömelőkészítés

– Gyors és pontos manikűr

– Sablonillesztés modern mandula körömformához

– Tökéletes sablonkivágás, oldalsó bemetszés

– A sablonillesztés előforduló hibái

A legnépszerűbb Baby boomer zselés technika lépésről-lépésre

– Termékajánló: milyen zselés anyagokkal készíthetünk BB körmöket a szalonban

– Helyes rétegrendek különböző technikáknál

– Baby boomer technika lehetséges hibái és javítási lehetőségei

Hatékony reszeléstechnika, amivel gyorsíthatod a munkád a szalonban

– Reszelés lépései a tökéletes formáért és egyformaságért az összes ujjon

– Gyors reszeléstechnika trükkjei

Zselés festés esőcseppekkel őszi témában

– Zselés festés helyes technikája

– Árnyékolástechnika

– Esőcseppek készítése az őszi hangulatért

Ezért válaszd díjmentes live kurzusaimat

Trendkövető

Minden előadáson aktuális trendekkel foglalkozunk, a Ti igényeitek szerint – hogy a legjobbat nyújthassátok vendégeiteknek.

Gyakorlatias

Közvetlen közelről láthatsz teljes munkafolyamatokat, lépésről-lépésre. Csak a gyakorlatot mutatom, vágatlanul, ahogyan a szalonban is csinálnánk.

Kényelmes

Hétvégén tartjuk az előadásokat, mert így otthonról is élőben követheted a videókat, ráadásul kérdezhetsz is közben. Ha pedig valamiért lemaradnál, semmi gond, regisztrációddal a kurzust követően még 1 hétig visszanézheted a teljes felvételt.

3 in 1

Iratkozz fel erre a live kurzusra, és nemsokára egy exkluzív belépőt is adok hamarosan induló online akadémiámra. Ráadásként küldök még egy vadonatúj, meglepi ajándékvideót, sőt, ha esetleg lemaradtál volna, a korábbi kurzusaimhoz készített ajándékokat is hiánytalanul megkapod.

Tanítványaim mondták

Ha kicsit is bizonytalan vagy magadban, vagy csak fejlődni szeretnél, tiszta szívből ajánlom Edina képzéseit. Türelmes, segítőkész, szívvel lélekkel adja át minden tudását.

Rafajné Zsabka Kitti

A képzéseken mindent érthetően, tisztán magyaráz el és olyan dolgokra is kitér, ami a későbbiekben is felhasználható, vagy akár egy jó tipp a hétköznapi szalonmunkában is.

Magyar Mirtill

A vele eltöltött órákban egyszerre van jelen a tudás és a jókedv! Örömmel veszek részt bármilyen Sikari Edinás továbbképzésen a továbbiakban is, hiszen garantált a sikerélmény!

Galambos Nikoletta

Edina rám motiváló hatással van, így ajánlom mindenkinek, aki bizonytalan a tudásában, fejlődni szeretne, vagy csak egy kis inspirációra vágyik.

Viosz Bernadett

location-icon

ESEMÉNY FELVÉTELE

Menedzser Praxis kft. oktatóterme

Nagy Lajos király útja 127.

Budapest

2021. október 16. (szombat) 10:00

email-icon

KAPCSOLAT

sikarinails@mprx.hu

+36 1 880 76 00

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT

Jelentkezőinket értesítjük az előadás élő eléréséről, a regisztráláskor megadott elérhetőségeiken.

Szeretnénk ha levelünk mindenképp eljutna Hozzád, így javasoljuk: ellenőrizd megadott e-mail fiókod spam vagy promóciók mappáját is, és add hozzá a küldő e-mail címet címjegyzékedhez. Az élő közvetítés linkjét regisztrált e-mail címedre fogjuk elküldeni a közvetítés napján. Amennyiben sikertelen a levél kézbesítése, elküldjük a linket SMS-ben a regisztrált mobil számodra, ezért kérjük, hogy pontos telefonszámot adj meg.

back to top